-->

Rowenta Müşteri Hizmetleri İletişim Bilgileri

12/11/2018
Rowenta Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi

444 1 494

Rowenta Servis - 444 1 494

Rowenta kendi adı altında pek çok alana yayılmış durumdadır. Bu sebeple geniş bir ürün yelpazesi elde etmiştir. Sahip olduğu bu geniş ürün yelpazesinde bulunan herhangi bir Rowenta ürününü satın almanız durumunda garanti kapsamı da sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Ancak günümüzde bütün garanti kapsamları sınırlı ve sürelidir.

Bu sebeple Rowenta teknik servis desteği olabildiğince maksimum derecede geliştirmiştir. Satın almış olduğunuz herhangi bir Rowenta ürününün garanti kapsamı sona erdiğinde arıza yapması sizin o ürünü piyasada bulunan tamircilere götüreceğiniz anlamına gelmemektedir. Rowenta sizlerin rahat, konforlu ve güvenli bir yaşantı sürebilmeniz için pek çok avantajı sizlerin hizmetine sunmaktadır.

Bunlardan en büyüğü ise tamamı ile alanında uzman personel kadrosuna sahip olan teknik servis desteğidir. Rowenta teknik servisi sizlerin arzularını göz önünde tutarak arızalanan Rowenta ürününü ister yerinde isterseniz firmamızın sahip olduğu bakım atölyelerinde gerçekleştirmektedir. Garanti kapsamınız devam ettiği sürece arızalanan bir Rowenta ürününü teknik servisimiz yerine piyasada bulunan tamircilere tamir ettirmenizin sonucu olarak sahip olduğunuz garanti kapsamı sona erecektir.


 

Arama Yapmak İçin Arama Yap Bölümüne Aranacak Kelimeyi Yazın